Jobinfodag Limburgse Politieschool PLOT i.s.m. de dienst rekrutering van de federale politie

23 maart 2024

Op zaterdag 23 maart 2024 vindt er een infodag rond de rekrutering, selectie en opleiding binnen de politie plaats in Politieschool PLOT in Genk.

Je kan er je licht opsteken bij politiemensen van de Lokale en Federale Politie. 

Uiteraard kan je ook een infosessie volgen over de selectieproeven van beveiligingsagent, inspecteur, gespecialiseerd hoofdinspecteur en commissaris. 

Je kan die dag onder begeleiding de sportproef (functioneel parcours) uitproberen. Hiervoor moet je apart inschrijven (zie hieronder)!

Studenten, opleiders, psychologen van de selectiedienst, contactpunten rekrutering van alle lokale en federale diensten, … staan open voor een individueel gesprekje.

Alom het ideale moment ter voorbereiding op de selectieprocedure ofwel het ideale ‘trigger-moment’ om onze ‘firma’ te leren kennen en de eerste collegiale ‘vibes’ te voelen!

… WELKOM!

Verplichte inschrijving voor iedereen!!! 

Ook ouders of andere personen die iemand willen vergezellen moeten ingeschreven zijn!!!

TIJDSLOTS: Om alles vlot te laten verlopen en iedereen de kans te geven om de infosessies te volgen en gesprekken te kunnen voeren werken we met tijdslots. Het is de bedoeling dat jullie binnen het tijdslot waarvoor jullie inschrijven zich aanmelden aan het onthaal en starten aan jullie bezoek. Daarna blijven jullie zolang als jullie wensen.

INSCHRIJVEN JOBINFODAG

Inschrijven voor tijdslot 09.00-11.00 uur

Inschrijven voor tijdslot 11.00-13.00 uur

Inschrijven voor tijdslot 13.00-15.00 uur

INSCHRIJVEN SPORTPROEF